perjantai 29. marraskuuta 2013

Kuka on Profeetta?

Profeetta toimii korkealla tasolla Jumalan kunniaksi ja tuo ilmi Jumalan antamaa joko kuplivaa sanaa tai näkyä. Profeetan tehtävä on käyttää lahjaansa täydellisessä linjassa suhteessa raamattuun. Mitään siihen lisäämättä, mitään siitä poistamatta. Kaiken lähtökohta on Jumalan Sana ja raamatun totuus. Raamattu on totta ja se on täydellistä Jumalan ilmoitusta. Se on kaiken lähtökohta.
Jos profeetta ei usko raamatun olevan sata prosenttinen totuus ja Jumalan ilmoitus, niin hän ei voi toimia virassaan milloinkaan. Itse toimin näkijänä ja saan näkyjä ja erotan henkimaailmasta asioita, jotka maallikon silmin ja korviin kuulostaa varsin erikoiselta. Näkijän tehtävänä on saada kuvallista ja joskus myös sanallista ilmoitusta Jumalalta. Näky on eri asia, kuin uni. Toki Jumala avaa sisäisen tajuntamme myös nukkuessamme, mutta itse ainakin henkilökohtaisesti saan näkyjä valveilla ollessani. Yleensä istun ja suljen silmäni, kun tunnen huojuvan olon ja alan nähdä joko liikkuvaa kuvaa, välähdyksiä kuvasta, tapahtumasta, tietystä aikakaudesta, tai mistä tahansa asiasta, mistä Jumala haluaa ilmoittaa juuri sillä hetkellä.

Näkijän tehtävä

Näkijän tehtävä on saada kuvallista ilmoitusta Herralta, joko sellaisenaan tai Jumalan antamin symbolein ja kuvakielin. Selvennän lyhyesti, en tee mitään satasivuista opasta, koska materiaalia ja aihetta voisi käsitellä loputtomiin. Näkijän tehtävä on korottaa Herraa ja toimia linjassa Hänen kanssaan. Jumala on kaiken pää. Hän on minun pomoni 24/7. Kaiken perusta on henkilökohtainen suhde Jumalaan. Näkijä ei saa toimia vasten raamatun sanaa eikä vasten Jumalan sanaa. Kaikki raamatun vastainen ennustelu ja näkyjen näkeminen on pimeydestä lähtöisin. Se ihminen tai henki, joka ei tunnusta Jeesusta Herrakseen ja väittää näkevänsä ihmeitä, ennustelee ja näkee toisen tulevaisuuteen, on eksyttäjä. Varo heitä. Nykypäivänä vääriä näkijöitä ja ennustajia riittää tässä lopunajassa joka lähtöön. He eksyttävät ihmisparkoja ja antavat vääriä ennustuksia. Älkää eksykö.
"Sielullinen ihminen ei ota vastaan sitä, mikä on Jumalan Hengestä, sillä se on hänelle hullutusta, eikä hän voi sitä ymmärtää, koska sitä on tutkittava hengellisesti. " 1.Kor. 2:14

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti