sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Miksi Israel on erityinen kansa?

Israel on näinä lopunaikoina otsikoissa ollut todella usein, eikä ihan syyttä. Israel ja juutalaiset ovat Jumalan valittu kansa. Jeesus itsekin on juutalainen ja siksi juutalaiset ovatkin erityistä kansaa monella tapaa. He ovat Jumalan silmäteriä. Israel on myös lopunaikojen kello. Kun näemme, miten nopeasti Jumalan tuomiot ja lopunaikojen profetiat käyvät varsinkin Israelin kohdalla ja Lähi-idässä toteen, ei voi kuin itse valmistautua vastaanottamaan Jeesuksen toisen tulemisen ja viimeisen tuomion. Kaikki on ennalta kirjoitettu ja suunniteltu raamattuun. Raamatun todenperäisyyttä lopunaikojen profetioista ei voi kieltää kovinkaan ateisti. Raamattu profetioi 100% tarkkuudella nykypäivän tilanteen eri kansojen keskellä. Israelin poliittinen tilanne on tänä päivänä äärimmäisen kinkkinen. Israelista suurvallat vääntävät kättä kuin pakkomielteen omaisesti saalistavat hyeenat. Israel halutaan jakaa, mutta Jumalapa ei suostu kansaansa jakamaan. Israel on Hänen omaisuuskansa, Hänen perintöosansa.


Se, joka koskee Israeliin, on sama, kuin söhisi tikulla Jumalan silmään. 

Juutalaisviha eli antisemitismi on näinä lopunaikoina valitettavasti nousukaaressa. Sekin kuuluu lopunaikojen tapahtumiin. Ihmisten on hyvä tietää, miksi Israel on niin tärkeässä osassa lopunajan tapahtumia. On sanottukin, että juutalaisilla on kristinuskosta 99%, mutta meillä pakanoilla on se tärkein palapelin osa, Jeesus Kristus. Valitettavasti osa juutalaisista eivät usko Jeesuksen Kristuksen olevan Jumalan Poika. Siksi onkin tärkeää meidän kristittyjen valistaa juutalaisia ja kertoa heille heidän Messiaastaan, Jeesuksesta.

Miten rukoilla Israelin puolesta?


Tärkeimpiä esirukouksia on rukoilla Pyhää Henkeä asettumaan Israelin ylle. 
Toinen tärkeä esirukous on tämä: "Nyt on tullut suosion aika Siioniin. Tee Herra, mitä lupaat."
Varsin tärkeää on myös rukoilla messiaanisten juutalaisten enentyvän ja palaavan takaisin maailman ääriltä, joihin heidät on hajoitettu, takaisin omaan maahansa, Israeliin. 

Miten suomalaisten tulisi rukoilla?

Suomalaisten tulisi nyt jos koskaan rukoilla anoen Jumalalta, ettei Suomi kääntyisi Israelia vastaan. Olemme lammaskansa, yhteistyössä Israelin kanssa näinä lopunaikoina. Meidän tehtävämme on julistaa Jeesusta juutalaisille ja tehdä oma osamme viimeisinä hetkinä.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti