torstai 16. tammikuuta 2014

Matteus 24

15. Kun te siis näette hävityksen kauhistuksen, josta on puhutta profeetta Danielin kautta,     seisovan pyhässä paikassa --- joka tämän lukee, se tarkatkoon ---
16. silloin ne, jotka Juudeassa ovat, paetkoot vuorille;
17. joka on katolla, älköön astuko alas noutamaan, mitä hänen huoneessansa on,
18. ja joka on pellolla, älköön palatko takaisin noutamaan vaippaansa.
19. Voi raskaita ja imettäväisiä niinä päivinä!
20. Mutta rukoilkaa, ettei teidän pakonne tapahtuisi talvella, eikä sapattina.

Daniel 11

24. Keskellä rauhaa hän hyökkää maakunnan lihavimpiin seutuihin ja tekee mitä eivät hänen isänsä eivätkä hänen isiensä isät olleet tehneet: ryöstäsaalista ja tavaraa hän jakelee omilleen; ja linnoituksia vastaan hän hankitsee juoniansa, säädettyyn aikaana asti. 
32. Ja liitonrikkojat hän viettelee luopumukseen houkutuksillaan, mutta niitten joukko, jotka tuntevat Jumalansa, pysyy lujana ja tekee tehtävänsä.
33.Ja taidolliset kansan seassa opettavat monta, mutta heitä sorretaan miekalla, tulella, vankeudella ja ryöstöllä jonkun aikaa.
34. Ja keskellä sortoa heille suodaan pieni menestys, ja monet liittyvät heihin teeskennellen.
35. Ja taidollisista jotkut kompastuvat, että heidät koeteltaisiin, seulottaisiin ja puhdistettaisiin lopun ajaksi, sillä vielä kestää, ennenkuin määräaika on. 
40. Mutta lopun ajalla Etelän kuningas [Egyptin] iskee yhteen hänen kanssansa. Ja Pohjan kuningas [Syyrian] käy tämän kimppuun vaunuilla ja ratsuilla ja monilla laivoilla, hyökkää hänen maihinsa, tulvana leviten niiden yli.
41. Hän hyökkää myös Ihanaan maahan, ja monta kaatuu. Mutta hänen kädestänsä pelastuvat nämä: Edom ja Mooab ja ammonilaisten pääosa.
43. Hän valtaa kulta-ja hopea-aarteet ja kaikki Egyptin kalleudet, ja liibyalaiset ja etiopialaiset liittyivät häntä seuraamaan  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti