torstai 15. toukokuuta 2014

Esirukous maamme & kansamme puolesta

Herra armahda maatamme ja varjele meidät Väkevän kätesi alle. Me olemme omaisuuskansa sinulle. Lohduta jokaista kristittyä, että he pystyisivät näkemään ja erottamaan totuuden armosi tähden ja ohjaamaan muitakin kutsuttuja Sinun eteesi, Herra.

Sinun Laupeutesi tähden hyväksy kansamme esirukouspyynnöt tullaksemme suosiosi suojaan ja hedelmällisyyden runsaus ja siunaus seuratkoon kansaamme tulevina päivinä. Olkoon maamme tulevaisuus historiallisesti merkityksekäs, jonka vuoksi jo esi-isämme seurasivat Sinua kaukaisuudesta asti läpi suurten ja hirveiden koettelemusten saadakseen olla Sinun omaisuuskansanasi ja olla muille kansoille ennusmerkkinä.

Heikoimmat meistä olkoon Sinun Väkevyytesi suojassa ja turvassa pahoilta henkivalloilta sekä ihmisten aiheuttamilta ahdistuksilta. Vahvista heikot ja voimattomat laupeutesi merkkinä ihmeellisesti heitä siunaten. Kohota kätesi varjoon heidät ja nosta heidän sielunsa syvyydestä Sinun Valtakuntaasi ja läsnäolosi kirkkauteen, johon meidät jokainen on kutsuttu, Sinun nimessäsi ja veressäsi Jeesus, Amen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti